KDO SMO

 

V podjetju CNC TEHNIKA vam nudimo optimalne rešitve za vašo orodjarno.

 

Naša glavna dejavnost je trženje in vzdrževanje strojev za obdelavo kovin. V našem bogatem prodajnem programu najdete širok izbor kvalitetnih novih in tudi rabljenih CNC strojev za področje izdelave rezilnih orodij, orodij za preoblikovanje pločevine, orodij za brizganje plastike in tlačno litje ter proizvodnjo strojnih delov:

  • Žična erozija (WEDM), nepogrešljiva pri izdelavi rezilnih orodij ter vseh ostalih aplikacij v orodjarstvu.
  • CNC potopna erozija (EDM) – izžiganje 3D form, reber in ostalih zahtevnih oblik.
  • HSC obdelovalni centri - izdelava bakrenih in grafitnih elektrod, ter visokohitrostna obdelava kaljenih obdelovancev in 3D oblik (High Speed Cutting).
  • CNC obdelovalni centri za orodjarstvo in proizvodnjo.
  • Prebijalna erozija - erodiranje startnih lukenj za žično erozijo.

 

V našem podjetju imamo preko dvajset let izkušenj z tehnologijo in vzdrževanjem CNC strojev.

 

V vseh teh letih smo delovali na različnih področjih in z različnimi proizvajalci. Z našim odgovornim pristopom, znanjem in izkušnjami ter ob strokovni podpori naših partnerjev, vam svetujemo in nudimo pomoč pri izbiri optimalne opreme.

 

Jamčimo vam tudi ažurno in kvalitetno tehnično podporo za svoje produkte. Obenem tudi opravljamo servisne storitve za ostala področja in stroje, s katerimi imamo bogate izkušnje.

 

Nudimo vam tudi vse potrošne materiale in obrabne dele za žičnoerozijske stroje kot so filtri, erodirna žica, deionizacijska smola, vodila žice, kontaktni pini, vodne šobe, ležaji, elektrode in vodila za prebijalne naprave, vpenjala, ter ostale potrebščine za erodiranje.

 

Besnica 22a,
1000 Ljubljana

 

031 815 670
cnc.tehnika@siol.net

 

Pon-Sob 8:00-17:00
Nedelje in prazniki zaprto