Obdelovalni stroji za kovino

Obdelovalni stroji, ki jih najdete v ponudbi CNC Tech, so namenjeni različnim materialom. Večinoma so to CNC obdelovalni stroji za kovino. Izbirate lahko med novimi ali rabljenimi napravami, v obeh primerih pa vas čaka ugodno razmerje med kakovostjo in ceno.

Obdelovalni stroji za kovino

 

Kakovostni obdelovalni stroji poskrbijo za optimizacijo delovnega procesa

Sodobne stružnice za kovino in druge materiale so zasnovane tako, da vam prihranijo precej časa in energije, hkrati pa poskrbijo za večjo natančnost pri delu. Končni izdelek zato ustreza najvišjim merilom kakovosti. Računalniško vodenje omogoča, da zelo precizno nastavimo želene dimenzije, oblike ipd., nastavitve pa lahko nato seveda spreminjamo med samim delom. Optimizacija delovnega procesa, ki jo omogočajo moderni, tehnološko dovršeni obdelovalni stroji za kovino ali les, pa navsezadnje pomeni nezanemarljiv finančni prihranek. Investicija v kakovost se vam dolgoročno vsekakor splača.

 

V ponudbi obdelovalni stroji za kovino  in CNC obdelovalni center

V naši ponudbi boste našli tako horizontalne kot ciklične stružnice za kovino ali les, za najzahtevnejše uporabnike pa je tu CNC obdelovalni center SMV-1060 z izjemno močjo motorja in veliko delovno površino oziroma vpenjalno mizo, ki prenese zelo visoke obremenitve. Če niste povsem prepričani, katera naprava bi bila v vašem primeru najustreznejša, vam z veseljem ponudimo brezplačno strokovno svetovanje, ki bo zagotovo močno olajšalo vašo končno odločitev. Upoštevamo specifike vaše situacije in vam pomagamo poiskati zares optimalno rešitev.

 

Stružnica za kovino ali les

Možna tudi obnova obdelovalnih strojev oziroma retrofit

Omenili smo, da lahko izbirate tako med novimi kot med rabljenimi delovnimi stroji za kovino, seveda vrhunsko ohranjenimi napravami. Še ena možnost, ki vam jo ponujamo, pa je obnova obdelovalnih strojev, imenovana tudi retrofit. V poštev pride predvsem pri napravah, kjer popravila ne bi imela več smisla s finančnega vidika, vendar so njihovi mehanski deli še vedno uporabni. V okviru retrofita se izvede zamenjava vseh sestavnih delov oziroma komponent, ki so dotrajane. V napravo nato vgradimo sodoben krmilni sistem, ki ustreza izzivom današnjega časa, in prav takšen generator. V primerjavi z nakupom nove naprave retrofit večinoma predstavlja finančno ugodnejšo opcijo. Tako dobite najnovejšo tehnologijo po ugodni ceni. Pišite nam ali nas pokličite in na podlagi posredovanih podatkov bomo podali oceno, ali bi bil retrofit v primeru vaše naprave smiseln oziroma izvedljiv. Seveda pa nas lahko tudi obiščete, in sicer v Ljubljani, na naslovu Besnica 22a  (od ponedeljka do sobote, od 8. do 17. ure). Potrudili se bomo, da poiščemo najugodnejšo rešitev za vas, nato pa bomo dogovorjena dela izvedli profesionalno in v dogovorjenem času.

 

Besnica 22a,
1000 Ljubljana

 

031 815 670
info@cnc-tech.si

 

Pon-Sob 8:00-17:00
Nedelje in prazniki zaprto