Rabljeni stroji za kovino: CNC stružnica in drugi tipi naprav

Rabljeni stroji za kovino dopolnjujejo ponudbo novih naprav, ki smo jo za vas pripravili v podjetju CNC tehnika iz Ljubljane. Na izbiro imate več različnih vrst naprav: rabljena CNC stružnica (ali nova), obdelovalni centri za kovino, prebijalne naprave idr. Poleg tega boste v ponudbi našli tudi naprave za izvajanje žične erozije.

 

Rabljena CNC stružnica  

Kdaj so rabljeni stroji za kovino dobra izbira?

V primerjavi z novimi so rabljeni delovni stroji za kovino seveda cenovno ugodnejša rešitev. Vendar pa se morate pred nakupom prepričati, da gre za zares brezhibno ohranjene naprave, ki so bile vseskozi profesionalno vzdrževane in servisirane. Če ugotovite, da naprave, ki so pritegnile vašo pozornost, ustrezajo visokim standardom kakovosti, je to lahko vsekakor zelo pameten nakup, ki vam prihrani precej denarja. Po drugi strani pa je pri slabše ohranjeni napravi prihranek zgolj navidezen, saj vas najverjetneje čakajo dodatni stroški s popravili. Tako je priporočeno, da se odločite za nakup pri specializiranem ponudniku, saj to zagotavlja, da vam bodo na voljo strokovno pregledani rabljeni CNC stroji. Rabljeni stroji za kovino so lahko v tem primeru funkcionalno praktično enakovredni povsem novim napravam.

 

Izjemno dobro ohranjeni rabljeni delovni stroji priznanih znamk

Prav natančno pregledane, skrbno servisirane in zelo dobro ohranjene naprave za kovino vas čakajo v naši ponudbi. Nakup se vam torej vsekakor splača, obenem pa vam nudimo zelo ugodno razmerje med kakovostjo in ceno tudi pri povsem novih napravah (CNC stroji idr.). Rabljeni ali novi, izbira je torej vaša. Poleg različnih CNC naprav za kovino, ki zaradi računalniškega vodenja zagotavljajo izjemno stopnjo natančnosti, boste v ponudbi našli še HSC obdelovalne centre, prebijalne naprave in naprave za žično ali potopno erozijo. Vse naprave so proizvodi uveljavljenih proizvajalcev (tako novi kot rabljeni stroji). Nemčija je znana po še posebej kakovostnih napravah za obdelovanje kovine. Tako smo ponosni, da velik del naše ponudbe predstavljajo prav Exeron novi in rabljeni stroji iz Nemčije.

 

CNC naprava za kovino 

Bogata izbira potrošnega materiala in možnost predelave starih naprav

Našo ponudbo naprav za obdelovanje kovine dopolnjuje še pestre izbira potrošnega materiala. V njej vas čakajo različni filtri, ležaji, vodne šobe, erodirna žica, vpenjala, elektrode, čistila ipd. Pravi naslov pa smo tudi za vse, ki vas zanima servis obdelovalnih naprav ali pa bi želeli nadgradnjo oziroma obnovo vaše naprave z zastarelo tehnologijo. To predstavlja cenovno ugodno pot do naprave, ki deluje po principu najnovejše tehnologije, za kar poskrbimo predvsem z vgrajevanjem sodobnega krmilnega sistema in generatorja. Vabljeni!

 

Besnica 22a,
1000 Ljubljana

 

031 815 670
cnc.tehnika@siol.net

 

Pon-Sob 8:00-17:00
Nedelje in prazniki zaprto